Kantooruren bel 010- 4259500
BIJ SPOED BEL 0624088223

– KOSTEN –

Ben Ahmed Advocaten hanteert duidelijke, transparante en redelijke tarieven. Tijdens het eerste consult bespreken wij met u de kosten, zodat u precies weet welke kosten u kunt verwachten. Ook houden wij u gedurende de zaak op de hoogte van de uren die zijn besteed. Bij iedere nieuwe factuur ontvangt u een urenspecificatie. Afhankelijk van de omvang en aard van uw zaak en uw draagkracht kunt u bij ons kiezen voor een vaste prijsafspraak, uurtarief of gefinancierde rechtsbijstand.

Uurtarief

Het uurtarief verschilt per advocaat en ligt tussen €150,- en €300,.-. U betaalt hierbij (telkens) een voorschot.

Prijsafspraak

Tevens bestaat er in sommige gevallen de mogelijkheid tot het maken van een vaste prijsafspraak. U betaalt een vast totaalbedrag voor alle overeengekomen werkzaamheden.

Gefinancierde rechtsbijstand

Indien u een beperkt inkomen en vermogen hebt dan komt u mogelijk in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, ook wel een toevoeging genoemd. U betaalt dan afhankelijk van het (gezamenlijk) inkomen in het peiljaar, een eigen bijdrage. Meer informatie over de eigen bijdrage of de voorwaarden van gefinancierde rechtsbijstand kunt u vinden op de site van de Raad voor Rechtsbijstand: www.rvr.org

Overige kosten

Bij de behandeling van uw zaak kunnen overige kosten opkomen. Deze kosten staan los van de hiervoor genoemde advocaatkosten. U kunt dan denken aan griffierechten, deurwaarderskosten of kosten voor het opvragen van uittreksels. Deze kosten worden vooraf met u besproken en worden apart in rekening gebracht. Ook vallen deze kosten niet onder het bereik van de toevoeging.

Heeft u vragen over de kosten neem dan gerust contact met ons op.

CONTACTGEGEVENS 

OPENINGSTIJDEN 

Maandag 9:00 – 17:30
Dinsdag 9:00 – 17:30
Woensdag 9:00 – 17:30
Donderdag 9:00 – 17:30
Vrijdag 9:00 – 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
SPOED CONTACT