Kantooruren bel 010-4259500
BIJ SPOED BEL 06-24088223

– MR. C.M. van Ommeren – 

Mr. C.M. van Ommeren is sinds 2021 als advocaat verbonden aan Ben Ahmed Advocaten. Van Ommeren heeft zijn studie Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zich in beginsel te hebben toegelegd op het strafrecht, is hij uiteindelijk afgestudeerd in het Ondernemingsrecht.

Na zijn studie heeft Van Ommeren een aantal jaren op verschillende advocatenkantoren in Utrecht en Den Haag gewerkt. Hier heeft hij zich voornamelijk gericht op de civiele praktijk. Nadien is hij zich gaan specialiseren in het strafrecht.

Binnen ons kantoor behandelt Van Ommeren zaken op het gebied van het commune strafrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en het verbintenissenrecht.

Van Ommeren is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA), hetgeen o.a. inhoudt dat zijn praktijk overwegend bestaat uit het verlenen van bijstand in strafzaken.

Als advocaat is Van Ommeren toegankelijk, direct en oprecht betrokken bij uw zaak. Met zijn doortastendheid gaat hij voor u tot het uiterste.

U kunt mr. Van Ommeren telefonisch bereiken op 06-14557277 en per e-mail op civielezaken@benahmedadvocaten.nl.

OVER MR. C.M. VAN OMMEREN

  • Jaar beëdigd: 2021

TALEN

Nederlands, Engels