Marokkaans Advocatenkantoor Vlaardingen

Wilt u zich laten bijstaan door een ervaren Marokkaans advocatenkantoor, neem dan contact op met Ben Ahmed Advocaten in Rotterdam. Wij zijn een allround advocatenkantoor dat zich inzet voor zowel particuliere klanten als ondernemers. Heeft u een conflict of bent u in een situatie terechtgekomen waar u juridische bijstand voor nodig heeft, dan staat ons kantoor voor u klaar.

U kunt een beroep doen op ons Marokkaans advocatenkantoor voor allerhande zaken zoals familierecht, vreemdelingenrecht, strafrecht en civielrecht. Wij zullen in alle gevallen ons uiterste best doen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.duiden. Marokkaans Advocatenkantoor Vlaardingen.

Laat u bijstaan in een strafrechtzaak door een ervaren Marokkaans advocatenkantoor Vlaardingen

Als u wordt verdacht van een strafbaar feit is dat natuurlijk erg vervelend. Als u bent opgepakt door de politie of een dagvaarding heeft ontvangen is het zaak om zo snel mogelijk contact met ons Marokkaans advocatenkantoor op te nemen. Eén van onze advocaten zal u bijstaan tijdens verhoren door de politie en ervoor zorgen dat uw zaak goed wordt voorbereid voor de rechtszitting.

Als u in voorlopige hechtenis bent genomen zal uw advocaat pleiten voor vrijlating in afwachting van uw proces. Als dat niet mogelijk blijkt kunt u uiteraard zoveel als nodig is een beroep op uw advocaat doen die u dan in detentie zal bezoeken.

Laat uw familierechtzaak goed behartigen door een ervaren advocaat

Wilt u gaan scheiden of heeft u verschil van mening met uw ex-partner over bijvoorbeeld de zorg voor uw minderjarige kinderen, laat u dan bijstaan door een ervaren Marokkaans advocatenkantoor. Wij bespreken uw zaak en helpen u als dat aan de orde is met het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Hierin kunnen afspraken die u in goed overleg met uw ex-partner maakt worden vastgelegd.

Als u de scheiding kunt regelen met een convenant kan deze over het algemeen binnen 4 tot 6 weken worden uitgesproken. Als er verschil van mening is tussen u en uw ex-echtgenoot dan zullen wij uw belangen uiteraard zo goed mogelijk behartigen opdat de zaak voor u een zo gunstig mogelijke afloop zal hebben.

Goede belangenbehartiging bij een vreemdelingenrechtzaak

Wanneer u als allochtoon in Nederland woont kan het gebeuren dat u te maken krijgt met het Vreemdelingenrecht. Als u dreigt te worden uitgezet of andere juridische problemen heeft op dit vlak, kunt u direct contact opnemen met Ben Ahmed Advocaten. Ons Marokkaans advocatenkantoor staat altijd voor u klaar. Wij verdiepen ons in uw zaak en zullen er alles aan doen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Als u of uw gezin dreigt te worden uitgezet zullen wij dit besluit aanvechten met hopelijk als resultaat dat u in Nederland mag blijven. Wordt dit verzoek afgewezen dan is er altijd een beroepsmogelijkheid.

Juridische bijstand voor ondernemers

Ben Ahmed Advocaten is er niet alleen voor particulieren. Ook als ondernemer kunt u een beroep op ons doen. Dit kan nodig zijn als u een conflict heeft met een andere ondernemer of met een klant. Heeft u een vordering openstaan die u gerechtelijk wilt kunnen invorderen? Dreigt de eigenaar u uit het door u gehuurde bedrijfspand te zetten? Neem dan contact op ons Marokkaanse advocatenkantoor en wij gaan voor u aan de slag om goed voorbereid voor de rechter te verschijnen.

Maak direct een afspraak met een ervaren advocaat

Heeft u goede juridische bijstand nodig door een Marokkaans advocatenkantoor? Neem dan contact op met Ben Ahmed Advocaten in Rotterdam. Wij kunnen u als u dat prettig vindt ook in uw moedertaal te woord staan. Wij zullen er alles aan doen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Op die manier hopen wij voor u het beste resultaat te bereiken als het tot een rechtszaak komt. Neem vandaag nog contact op met ons Marokkaans Advocatenkantoor Vlaardingen.

Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek.

Marokkaans Advocatenkantoor Vlaardingen

Neem Direct contact op

Marokkaans Advocatenkantoor Vlaardingen